Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Jimmy Wang Yang înțelege de ce l-a concediat WWE

Jimmy Wang Yang a fost unul dintre punctele culminante din mid-card, clădindu-și numele în WWE ca superstar în timpul Agression Era. Se pare că Yang a vorbit despre concedierea lui din compania lui Vince McMahon.

De asemenea, Wang Yang și-a încheiat rolul de producător în WWE. El a vrut să încerce acest rol care i-a fost atribuit din luna octombrie a anului trecut și apoi a decis că funcția respectivă pur și simplu nu i se potrivește.

Zvonurile au indicat că acesta a părăsit compania, dar Yang le-a negat, afirmând că WWE pur și simplu l-a concediat fiind mai bine așa. În timpul unui interviu cu Bleav pe parcursul podcast-ului Pro Wrestling, Jimmy Wang Yang a vorbit despre concedierea lui din WWE. Yang a spus că înțelege de ce compania l-a concediat, fiind doar o decizie de business.

”Totul este despre business. WWE mi-a spus că mă concediază datorită reducerilor bugetare, fiind pentru prima dată când am crezut cu adevărat acest motiv. Timpul pe care l-am petrecut în companie pentru acest ultim run, a fost de 6 sau 7 săptămâni, perioada cu Live Event-urile nefiind favorabilă. Am fost antreprenor în ultimul deceniu, așa că înțeleg business-ul. Oficialii trebuie să cheltuiască mulți bani pentru a realiza RAW și SmackDown. Este nevoie de o sumă importantă de bani. Dar nu se compară. Rezervă Madison Square Garden și vin doar 3000-4000 de persoane.”

Yang a semnat pentru prima dată cu WWE în 2001, după perioada din WCW, dar a fost concediat anul următor. S-a întors în septembrie 2003, pentru un run alături de Ryan Sakoda și Tajiri sub numele de Kyo Dai, însă a fost iarăși concediat în 2005. Apoi, a mai avut un run care a început din mai 2006, până în aprilie 2010. Rămâne de văzut ce urmează să se întâmple cu acest veteran al Pro Wrestling-ului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages