Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Jey Uso vorbește despre revenirea fratelui său în WWE

Jimmy Uso se află în afara acțiunii de mult timp. În timp ce era acasă, fratele său Jey a fost utilizat într-un mod excelent, întrucât WWE l-a adus din divizia Tag Team într-un storyline individual de top.

În timp ce discuta cu Rick Ucchino, Jey Uso a fost întrebat despre revenirea fratelui său în WWE. Jey a spus că „Uso Penitentiary” va fi redeschis foarte curând. El nu a menționat când se va întâmpla acest lucru, dar evident că va fi o surpriză.

„Singura diferență (ca superstar individual) este că nu ai pe nimeni în colțul tău așa cum te-ai obișnuit. Fratele meu nu este lângă mine, dar să știi că Penitenciarul Uso se va deschide în curând.”

„Road to WrestleMania” l-ar putea avea pe Jey Uso implicat în storyline-ul dintre Roman Reigns și Edge. Rămâne de văzut ce se întâmplă, deoarece s-au schimbat multe lucruri de când Jimmy s-a accidentat la genunchi.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages