Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Jey Uso și Otis s-au accidentat

Potrivit site-ului WWE, se pare că Jey Uso și Otis au suferit leziuni în timpul SmackDown-ului de vineri seara. Oficialii spun că Otis a fost evaluat după atacul venit din partea lui Jey Uso. Otis a suferit contuzii în zona coloanei vertebrale și toracice.

Este posibil ca la un viitor Pay-Per-View să avem parte de un meci între Otis și Jey Uso. În acest moment, probabil că Jey Uso se va confrunta cu Daniel Bryan la WWE TLC, ceea ce înseamnă că meciul cu Otis ar putea fi amânat până după eveniment. Drept urmare, meciul dintre Otis vs. Jey Uso va avea loc la Royal Rumble sau la un viitor episod al SmackDown-ului.

În plus, și Jey Uso a fost consultat de personalul medical având slăbiciune bilaterală la nivelul extremităților superioare după un atac cu scaunul, venit din partea lui Kevin Owens. WWE spune că Uso ar avea nevoie de câteva zile de recuperare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages