Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Jey Uso s-a alăturat lui Roman Reigns și a făcut heel turn

Episodul SmackDown-ului din această săptămână s-a încheiat după un segment cu Roman Reigns și Jey Uso. Pe parcursul show-ului, Reigns i-a spus lui Jey că are timp până la sfârșitul serii să se decidă ce vrea să facă, ori se alătură „șefului tribal”, ori va fi respins de familie.

La sfârșitul show-ului, „The Big Dog” a venit către ring în timp ce Jey Uso se lupta cu Daniel Bryan într-un meci de calificare la Pay-Per-View-ul Survivor Series. Jey a câștigat meciul și apoi Reigns a venit în ring pentru a primi un răspuns. Vărul său i-a spus: „Sunt cu tine, tu ești capul familiei”.

Apoi, Jey Uso l-a atacat pe Bryan cu un „Kick to the Face” și „Splash off the top rope”. Uso a repetat: „Sunt cu tine, înțeleg acum, și eu te iubesc”.

Roman i-a spus vărului său să-l facă pe Bryan să înțeleagă asta, așa că Jey l-a aruncat pe Daniel în treptele de oțel ale ring-ului înainte de-a executa un „Splash” pe Bryan care se afla pe masa comentatorilor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages