WWEWWE SmackDown

Jey Uso a câștigat meciul Andre the Giant Memorial Battle Royal din acest an

Câștigătorul meciului Andre the Giant Memorial Battle Royal din acest an este Jey Uso. Respectivul meci a avut loc la episodul SmackDown-ului din această săptămână, probabil pentru că WWE a redus Kickoff-ul pentru WrestleMania 37 la o oră și s-a menționat că prima seară a evenimentului nu va avea Kickoff. Înainte ca meciul să înceapă, Sami Zayn a venit la masa comentatorilor pentru a se certa cu Michael Cole, spunând că a fost dat afară din sala de antrenament a lui Logan Paul. Apoi, Zayn a fost atacat de Kevin Owens.

Participanții meciului au fost wrestlerii nepromovați pentru Mania 37: Akira Tozawa, Angel Garza, Cedric Alexander, Drew Gulak, Elias, Erik, Gran Metalik, Humberto Carillo, Jaxson Ryker, Jey Uso, Kalisto, King Corbin, Lince Dorado, Mace, Murphy, Mustafa Ali, Ricochet, Shelton Benjamin, Shinsuke Nakamura, Slapjack, T-Bar și Tucker.

Ultimele două superstaruri rămase în meci au fost Shinsuke Nakamura și Jey Uso după ce Jey l-a eliminat pe King Corbin. Apoi, Uso l-a eliminat și pe Nakamura, astfel câștigând meciul.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !