Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE RAW

Jerry Lawler revine la masa comentatorilor din RAW săptămâna viitoare

Hall of Famer-ul WWE, Jerry Lawler va reveni la masa comentatorilor din Monday Night RAW începând cu săptămâna viitoare. Lawler a dat această veste în timpul show-ului RAW Talk, deoarece îi va ține locul lui Corey Graves în timp ce acesta se află în luna de miere alături de Carmella. Nu a fost precizată durata de lucru a lui Jerry dar este posibil să-l vedem câteva săptămâni în brand-ul roșu.

Graves și Carmella urmează să se căsătorească în Fort Lauderdale, Florida, pe parcursul zilei de mâine. Vă reamintim că Queen Zelina și Carmella au pierdut titlurile Women’s Tag Team în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania 38. La RAW-ul de după acest eveniment, cele două s-au despărțit oficial. De asemenea, a existat un segment cu Graves și Carmella sărutându-se de mai multe ori.

În ceea ce îl privește pe Jerry Lawler, acesta a fost scos din echipa comentatorilor din RAW acum 2 ani, crezându-se că motivul acestei decizii se datorează comentariului său despre Akira Tozawa. În cele din urmă, Hall of Famer-ul a semnat un nou contract cu WWE în decembrie anul trecut, care îl va ține în companie până în 2024.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages