WWEWWE RAW

Jeff Hardy vrea să fie din nou campion mondial

Jeff Hardy și-a prelungit contractul cu WWE anul trecut, dar nu pentru atât de mult timp cum s-a crezut prima dată. Cu toate acestea, el mai are timp pentru încă ceva măreț în cariera sa și i-ar plăcea să profite de ocazie.

În timp ce discuta cu ESPN West Palm, Hardy a spus că i-ar plăcea să câștige meciul Royal Rumble, dar știe că acest lucru nu este probabil. De asemenea, un alt obiectiv pe care îl are este să devină din nou campion mondial, chiar dacă ar fi numai pentru un minut.

„Aș vrea să câștig Royal Rumble, dar cel mai probabil asta nu se va întâmpla niciodată, cred că singurul lucru pe care mi-l doresc mai mult decât orice este să fiu din nou campion WWE sau Universal. Chiar și dacă ar fi doar pentru câteva minute. Îmi amintesc de momentul în care CM Punk a făcut cash-in pe mine după meciul pe care l-am avut cu Edge, la Extreme Rules 2009, am fost campion World Heavyweight poate pentru un minut iar apoi, Punk a profitat de ocazie. Așa că încă odată aș vrea să fac asta și voi demonstra că merit.”

Bineînțeles, doar Vince McMahon este cel care are ultimul cuvânt în această situație. Jeff Hardy este un fost campion World Heavyweight și WWE, însă i-ar plăcea ca istoria să se repete din nou. Marea întrebare este dacă title run-ul lui Hardy se află în planurile lui Vince.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !