WWEWWE SmackDown

Jeff Hardy, vrea să facă heel turn pe baza faptului că a fost ”maltratat” în WWE

Recent, într-un interviu pentru Sportbible, ”The Charismatic Enigma” Jeff Hardy, a vorbit despre câteva idei noi pe care le are pentru viitorul său în WWE.

Fostul campion World Heavyweight a menționat în trecut că își dorește să aducă gimmick-ul Willow din Impact Wrestling. De asemenea, îi surâde ideea pentru ceva similar lui The Fiend și Firefly Funhouse, iar Hardy ar deveni uneori ca Bob Ross.

Acum, Jeff Hardy, și-a exprimat părerea despre cum ar putea fi ca heel la TV. În loc să se concenteze atât de mult pe opinia fanilor despre el, Jeff, ar încerca să-și îndrepte frustrările și criticile către WWE.

„Cred că există o modalitate de a face un fel de heel turn fără ca fanii să observe. Este ca și cum ai atrage atenția companiei, ceva de genul: „Ok, am 44 de ani. Fac asta de atât de mult timp și chiar sunt maltratat. Ce se întâmplă în acest caz? Ar trebui să-mi cer rezilierea contractului?”. Aceasta nu este o întrebare. Există doar ”Da” sau ”Nu”. Lăsa-ți lumea să mă huiduie, să decidă singură. Am ideea asta în minte, dar aș putea să o pun în practică. Simt că ceva din interiorul meu trebuie să se dezlănțuiască. Am o latură macabră și sper că oficialii își vor da seama de asta.”

A fost parte a uneia dintre cele mai mari echipe din istorie, a fost campion WWE, World Heavyweight, United States, Intercontinental, a participat chiar și în segmentele pentru centura WWE 24/7, Hardy a făcut totul în cariera sa. Poate că vom vedea un heel turn în viitor de la ”The Charismatic Enigma”.

Până atunci, Jeff Hardy, face parte din echipa SmackDown-ului pentru meciul tradițional 5 vs. 5 Elimination împotriva Team RAW la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din această duminică.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !