AlumniWWEWWE PPV

Jeff Hardy, voia un meci de tipul TLC împotriva lui Karrion Kross înainte de concedierea din WWE

Jeff Hardy, rămâne unul dintre cei mai respectați și iubiți wrestleri din istoria WWE. De când revenise în compania lui Vince McMahon acum 5 ani, Jeff a fost un superstar de top fiind implicat în diferite feud-uri. Se pare că Hardy a vrut un meci special împotriva lui Karrion Kross.

Din păcate, Jeff Hardy a fost concediat din WWE. Mai mult, el a refuzat ajutorul oficialilor de a merge la dezintoxicare înainte să fie concediat. Vestea concedierii sale a șocat lumea Pro Wrestling-ului, fanii având reacții mixte la aflarea ei.

Când a debutat în Main Roster la RAW, Karrion Kross s-a înfruntat cu Jeff Hardy. Kross, a pierdut destul de repede acel meci în urma unui roll-up al lui Hardy. Desigur, acest lucru a supărat mulți fani cărora nu le venea să creadă că i se întâmplă așa ceva fostului campion NXT.

În timpul unui interviu cu Chris Van Vilet, Karrion Kross, a dezvăluit că Hardy dorea un meci de tipul TLC împotriva lui la un Pay-Per-View WWE pentru a pune capăt feud-ului dintre ei.

„Mi-aș fi dorit ca lumea să vadă meciuri mai lungi între mine și Jeff Hardy. El și cu mine trebuia să avem un meci de tipul TLC la WWE Extreme Rules, amândoi am dorit asta foarte mult. Le-am fi arătat fanilor ceva ce nu au mai văzut de mult timp.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !