Sustineti InRing.Ro
AlumniWWEWWE SmackDown

Jeff Hardy, trebuia să înceapă un feud cu Roman Reigns

Jeff Hardy, a fost recent concediat din WWE, lucru șocant pentru fani. S-a ajuns aici după ce Hardy a plecat în mijlocul unui meci în timpul unui house-show. El lucra în echipă alături de Drew McIntyre și King Woods împotriva The Bloodline. De asemenea, se pare că Hardy urma să fie implicat într-un feud important în brand-ul albastru.

S-a raportat faptul că Jeff a refuzat ajutorul oficialilor de a merge la dezintoxicare înainte de a fi concediat. Un membru al echipei creative a confirmat acest lucru, spunând că așa a fost.

„Jeff Hardy, nu avea probleme în backstage. Ni s-a spus în mod clar acest lucru. Oficialii au observat ce fel de reacții a primit Jeff din partea publicului și aveau în plan un rol mult mai important pentru el.”

Hardy, ar fi urmat să înceapă un feud cu Roman Reigns. Din păcate, acest lucru nu se va mai întâmpla acum. Cu toate acestea, la un moment dat Jeff va începe un nou capitol în cariera sa. Mai mult, fanii ar putea vedea o reuniune a Team Xtreme alături de fratele său, Matt Hardy în AEW mai devreme decât s-ar fi așteptat oricine.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages