WWE

Jeff Hardy spune că feud-ul cu Sheamus îi amintește cum lucra cu CM Punk

Jeff Hardy este în prezent implicat într-un feud cu Sheamus care evidențiază istoria dependenței sale. S-au întâmplat multe până acum, inclusiv un angle în care s-a folosit „urină”. Toate astea îi amintesc lui Hardy de un fost feud.

În timp ce era intervievat pentru WWE The Bump, Jeff Hardy a oferit câteva detalii despre modul în care feud-ul cu Sheamus este asemănător cu unul pe care l-a avut cu CM Punk. Uneori, poate deveni un pic incomod, dar trebuie să facă față cu brio pentru a oferi credibilitate.

„Cu siguranță este un feud foarte motivațional. Am făcut și un documentar pe baza asta, cred că va apărea în curând. Este cu adevărat profund. Deci da, este un atu cred. De-alungul anilor, încă de la vârsta de 20 de ani, am fost dependent de alcool, indiferent dacă mă simțeam bine sau rău. Din punct de vedere creativ a fost un beneficiu pentru mine. Îmi amintesc de un feud cu CM Punk care este similar cu cel a lui Sheamus. Uneori poate fi extrem de incomod, dar atunci trebuie să mă țin tare și să cred în mine. Nu trebuie să gândesc negativ și să-mi spun ceva de genul: „Nu pot face asta.” Cred că acest feud va ajuta o mulțime de oameni pe care nu îi voi întânlii niciodată în viața mea, doar urmărindu-mă la TV și auzindu-mă cum împărtășesc experiența mea.”

CM Punk nu va mai lupta din nou dacă decide să rămână la stadiul actual al veții sale. Cu toate acestea, acest lucru nu-i va împiedica pe oameni să-l aducă în discuție și să povestească cum au lucrat cu el.

Jeff Hardy și Sheamus se vor confrunta, în cele din urmă, într-un Bar Fight. Nu se știe sigur când se va întâmpla acest lucru. Se poate ca meciul să aibă loc în cadrul evenimentului The Horror Show at Extreme Rules, dar încă nimic nu a fost făcut oficial.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !