Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Jeff Hardy pledează nevinovat pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice

Jeff Hardy a pledat nevinovat în cazul său de conducere sub influența băuturilor alcoolice în Florida. PWInsider raportează că pledoaria a fost depusă marți, 28 iunie 2022.

Fostul superstar WWE va fi pus sub acuzare pe 5 iulie, la ora 14:30, în legătură cu arestarea sa din 13 iunie, când a fost acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice, pentru a 3-a oară în decurs de 10 ani. De asemenea, Jeff a fost acuzat și de conducere cu permisul anulat/suspendat/revocat.

Conform CEO-ului AEW, Tony Khan, Jeff Hardy a fost internat într-un centru de dezintoxicare pe 21 iunie și în prezent este suspendat din companie. Întoarcerea sa în ring depinde de cât de repede se recuperează acesta.

Khan a emis următoarea declarație în momentul în care a anunțat suspendarea lui Hardy:

„Am reușit să reluăm legătura cu Jeff Hardy în această după-amiază. AEW nu condamnă presupusul comportament al lui Jeff. I-am spus clar lui Jeff că îl vom ajuta să urmeze un tratament pentru problemele abuzului de substanțe, pe care a indicat că dorește să îl facă. Între timp, el este suspendat fără plată și poate reveni în companie doar după ce termină tratamentul și își menține abstinența.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages