Sustineti InRing.Ro
WWE SmackDown

Jeff Hardy, nu i-a spus lui Vince McMahon ideile pe care le are

Jeff Hardy, a devenit un lider incontestabil în vestiarul WWE. El are zeci de ani de experiență, atât pozitivă, cât și negativă iar acum crede că încă poate fi capabil de un alt run important.

Recent, Hardy, a discutat cu Steve Austin la Broken Skull Sessions. Acesta a precizat cât de mult crede că mai este relevant. De asemenea, a menționat că, deși are câteva idei în minte pentru personajul său, nu i le va spune lui Vince McMahon.

„Sincer, mă simt ca un paranormal care se plimbă prin vestiar, pentru că, chiar n-ar trebui să fiu acolo având în vedere trecutul meu. E cam dubios. Dar cred că mă aflu în WWE pentru un motiv. Cred că mai există un run bun, puternic pe care sunt capabil să-l duc la bun sfârșit, dar trebuie să-mi dau seama și atunci toată creativitatea mea va veni de la sine. Deci poate fi o provocare pentru mine. Nu i-am prezentat niciodată o idee lui Vince. Mereu am mers la Michael Hayes, de obicei, când am o idee interesantă…pentru că el are o minte grozavă și se pricepe la asta.”

La 44 de ani, Jeff Hardy, știe că timpul rămas în cariera sa este limitat. Totuși, se pare că el are câteva idei pentru un ultim run major. Rămâne de văzut dacă aceste idei se vor concretiza, în WWE sau alt undeva.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages