Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Jeff Hardy nu a respectat planul original la RAW-ul din această săptămână

Jeff Hardy a executat o manevră foarte periculoasă la finalul meciului Symphoney of Destruction împotriva lui Elias în cadrul RAW-ului din această săptămână. El se teme să nu aibă o comoție cerebrală, având în vedere că nu a respectat planul original.

Conform PWInsider, acea manevră era în mintea lui Hardy, dar nu a calculat traiectoria sa. Trebuia să elibereze masa complet și să aterizeze în mijlocul ei pe Elias, astfel fiind în siguranță. Bineînțeles, acest lucru nu s-a întâmplat iar câtiva centimetri au făcut diferența.

Jeff a executat manevra mai agresiv decât se aștepta și nu a aproximat distanța de care avea nevoie. El a rupt masa și s-a prăbușit lovindu-se cu ceafa de treptele ring-ului. A verificat dacă îi curge sânge dar din fericire nu s-a întâmplat asta. Zona lovită s-a umflat și a durut mult mai tare decât era normal.

Spot-ul respectiv nu a decurs așa cum ar fi trebuit, dar a avut un final brutal pentru un meci care deja era intens.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages