Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Jeff Hardy, are în minte un tip de meci interesant

Jeff Hardy, este cunoscut pentru creativitatea sa și pentru riscurile pe care și le-a sumă atât în ring, cât și în afara acestuia. Au existat câteva idei interesante pe care Hardy le-a avut în trecut iar acum a vorbit despre un nou tip de meci la care s-a gândit când era copil.

În timpul unui interviu pentru Inside the Ropes, Jeff, și-a amintit cum urmărea evenimentele WCW la Universal Studios, unde ring-ul se afla pe o platformă care îl făcea să se rotească din când în când înainte de meci. Astfel, i-a venit ideea unui meci de tipul Upward Spiral.

„Am în minte ideea unui meci Upward Spiral…un meci în care te-ai lupta timp de 5 minute iar apoi ring-ul începe să se învârtească cu o anumită viteză până la un timp și apoi se oprește. Desigur, ai ameți, dar apoi la încă 2 minute sau orice alt interval de timp ar începe să se învârtească din nou, puțin mai rapid. Sunt curios doar să văd dacă poți alerga în siguranță pe podea în timp ce ring-ul se rotește. Ce frumos ar fi acest Upward Spiral Match.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages