Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Jeff Hardy, a fost scos de la un show WWE după ce a ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19

Superstarul WWE, Jeff Hardy, a fost scos de la un show din Kansas City, după ce testul său pentru Covid-19 a ieșit pozitiv. Această veste a fost dată de cei de la recordBar din Kansas City.

Hardy, era programat să apară la RAW-ul de mâine seară, dar evident că acest lucru nu se va mai întâmpla. Fostul campion Word Heavyweight a început un feud cu Karrion Kross la RAW-ul de săptămâna trecută, unde l-a învins pe Kross în mai puțin de 2 minute.

recordBar din Kansas City a făcut următorul anunț pe Facebook:

„Ne pare rău să vă informăm dar Jeff Hardy nu va mai fi prezent la show-ul de luni, 26 iulie 2021 la recordBar din Kansas City, MO. Hardy a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19 în această dimineață și va trebui să stea în carantină în următoarele două săptămâni și nici nu va mai participa la Live Event-uri. Deocamdată, toate binetele vor fi valabile pentru o dată ulterioară. Vă vom informa când îl veți putea vedea pe Jeff Hardy, dacă nu puteți participa la show, vă rugăm trimiteți un e-mail la info@leopresents.com pentru a primi banii înapoi.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages