WWEWWE SmackDown

Jeff Hardy a fost arestat în timpul SmackDown-ului din această săptămână

Episodul SmackDown-ului din această săptămână a început într-un mod neașteptat. Renne Young a oferit informații din fața WWE Performance Center, după ce cineva i-a distrus mașina iar Elias a fost urcat într-o ambulanță și transportat la spital.

Cameramanii au fost pe urmele polițiștilor care l-au găsit pe Jeff Hardy în tufișurile de lângă sediu. Un ofițer al poliției a declarat că Hardy mirosea a alcool așa cum era și în mașina care a fost vandalizată. În cele din urmă, Jeff a fost încătușat și arestat. Ofițerul a menționat că se vor preleva probe de sânge de la Hardy pentru a se stabili dacă consumase substanțe interzise.

Se pare că acest storyline a lui Jeff Hardy îl include și pe Sheamus care a tot ținut promo-uri referitoare la problemele reale pe care Hardy le are cu consumul de substanțe. Acum că Jeff și-a rezolvat problemele din viața reală, se pare că oficialii vor să-i transpună viața reală în storyline-uri.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !