Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Intervenția chirurgicală a lui Rick Boogs s-a încheiat cu bine

Rick Boogs a fost supus unei intervenții chirurgicale la începutul acestei săptămâni în Birmingham, Alabama. Conform PWInsider, intervenția chirurgicală pentru refacerea rupturii cvadruplei a fost un succes. S-a menționat faptul că Boogs urmează să părăsească Brimingham weekend-ul acesta pentru a se întoarce acasă și a începe perioada de recuperare.

Vă reamintim că la WrestleMania 38, sâmbăta trecută, în Dallas, Texas, Rick a făcut echipă cu Shinsuke Nakamura împotriva The Usos într-un meci pentru titlurile Tag Team ale SmackDown-ului. Boogs s-a dus să-i atace pe The Usos dar s-a prăbușit. El a reușit să se târască pentru a face tag-ul cu Nakamura înainte de a se rostogoli în afara ring-ului.

Shinsuke a lucrat câteva minute înainte ca meciul să se încheie, Jimmy & Jey Usos apărându-și cu brio centurile. După meci, Rick Boogs a fost ajutat de arbitri să meargă în backstage.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages