Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Informații despre noul stable din WWE

Unul dintre lucrurile notabile care s-au întâmplat la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam de sâmbăta trecută, a fost formarea noului stable cu Bayley-Iyo Sky-Dakota Kai, toate trei dive făcându-și apariția după încheierea meciului de deschidere a evenimentului, în care Bianca Belair a reușit să-și păstreze titlul feminin din RAW împotriva lui Becky Lynch.

Fightful Select raportează că acest stable a fost propus cu ceva timp înainte de concedierea lui Dakota din luna aprilie. Însă, Vince McMahon, care era încă responsabil de formarea acestei facțiuni, a refuzat ideea.

Alte opțiuni ale stable-ului creat au fost Raquel Rodriguez și Kay Lee. După ce Vince a respins ideea, Raquel a debutat în Man Roster ca parte a SmackDown-ului, iar Kay Lee a primit un gimmick nou rămânând în NXT.

După ce Yio Sky s-a accidentat în aprilie la NXT Stand and Deliver, a lipsit timp de câteva luni. Înainte de SummerSlam, un raport a precizat că ea a primit acordul medicilor să revină în ring, dar se credea că pleacă din WWE, deoarece contractul ei urma să expire luna viitoare. De asemenea, s-a speculat că va rămâne dacă i se va oferi un contract în Main Roster, iar acest lucru s-a întâmplat.

Mulți din companie au crezut că Paul ”Triple H” Levesque s-a ocupat intens de aducerea înapoi a lui Kai, odată ce ”The Game” a devenit șef al departamentului de relații cu talentele și, deși Dakota a avut discuții cu AEW, nu a fost concretizată posibila plecare în compania rivală.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages