Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Informații despre concedierea lui Bray Wyatt din WWE

În timpul podcast-ului Mat Men Pro Wrestling de ieri, Andrew Zarian, a oferit informații noi despre concedierea lui Bray Wyatt din WWE. De asemenea, s-a menționat că oficialii îl considerau pe Wyatt ”dificil”, acesta având ”probleme cu greutatea”.

„Am mai multe informații despre concedierea lui Wyatt. Trebuie să fiu atent cu subiectul ăsta. Nici măcar nu voi face aluzie la persoana care mi-a spus toate astea. Vreau doar să menționez că acesta este porbabil unul dintre cei mai de încredere oameni cu, care am vorbit și care cunoaște bine situația. Bray Wyatt, era dificil. Voi adăuga mai multe pentru că am citatul în față dar nu voi cita persoana. Bray, era puțin dificil. El avea unele probleme de performanță în ring și cu greutatea și nu spun că acesta este motivul pentru care a fost concediat, dar lucrurile se leagă. Talentele sunt evaluate și se decide dacă există planuri pentru ele și dacă compania are nevoie de asta. Uneori oficialii i-au decizia mai ușor dacă intervin astfel de chestii. Există atât de multe criterii diferite. Apropo nu se știe adevăratul motiv. Deci ne putem da cu presupusul. Financiar da, compania a avut o problemă financiară. Au existat mulți alți factori aici. Nu cred că Bray Wyatt era fericit și într-o oarecare măsură decizia de a pleca i-a aparținut ș lui.”

Trebuie să remarcăm faptul că apropiații lui Wyatt spun că el este sănătos și poate să lucreze în ring. WWE a menționat printr-un comunicat de presă că, concedierea lui Wyatt se datorează reducerilor bugetare.

Deși au existat numeroase speculații cu privire la venirea lui Bray în AEW, Tony Khan, a spus în această săptămână că nu a vorbit cu el. Dave Meltzer și Bryan Alvarez, au relatat anterior că probabil compania unde va ajunge Wyatt este Impact Wrestling.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages