Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Informații despre bilete și slogan anunțat pentru WrestleMania 37

Cei din WWE au oferit câteva informații despre biletele pentru Pay-Per-View-ul WrestleMania 37 și au anunțat sloganul evenimentului.

Sloganul respectivului show este „Back in Business” și face referire la prezența fanilor în cadrul acestui mare eveniment. În acest moment, singurul lucru confirmat este că la WrestleMania 37 vom avea fani, dar nu se știe nimic despre show-urile viitoare.

WrestleMania 37 va avea loc pe stadionul Raymond James din Tampa, numărul biletelor single și combo sunt limitate iar acestea vor fi disponibile începând cu 16 martie.

La fel ca anul trecut, WrestleMania va avea loc pe parcursul a două nopți respectiv sâmbătă, 10 aprilie și duminică, 11 aprilie. Nu se știe încă nimic despre ceremonia Hall of Fame, dar s-ar putea ca aceasta să fie de tip ThunderDome.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages