WWE

Informații contradictorii despre Sasha Banks, acordul legal pentru rezilierea contractului ei cu WWE nu a fost finalizat

În timpul unei apariții la show-ul ”Sunday Night’s Main Event” de pe TSN, Dave Meltzer a vorbit despre zvonurile legate de Sasha Banks. Meltzer a spus că ultimul lucru pe care l-a auzit a fost că încă se negociază plecarea ei din WWE și nu l-ar șoca dacă ar avea loc săptămâna aceasta.

Acest lucru contrazice unele rapoarte anterioare care afirmau că Banks a fost concediată săptămâna trecută. Dar, în orice caz, se pare că nu se va întoarce în ring. Dave a spus:

„Din câte știu eu, singurul lucru care mi s-a spus este că încă se negociază. Nu știu dacă negocierea s-a finalizat. Știu că s-a scris în presă că se desfășoară. Ultima dată când am întrebat, adică acum două zile, nu era finalizată, dar nu m-ar șoca dacă s-ar întâmpla săptămâna aceasta. Așa mi-a fost comunicată situația acum câteva zile. În ce stadiu este acum, nu știu.”

De asemenea, Meltzer a precizat că nu ar fi surprins dacă în acord s-ar include ceva prin care ambele părți să nu spună nimic negativ una despre cealaltă.

Sasha Banks este în continuare în roster pe site-ul WWE. PWInsider a remarcat că, în urmă cu câteva zile, ea era încă listată intern pe roster. Așadar, deși se pare că și-a încheiat socotelile cu, compania, din punct de vedere legal se pare că Banks este încă sub contract până când acordul final va fi semnat de ambele părți.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !