Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Incident în backstage cu fostul superstar WWE, Alberto Del Rio, la un show de wrestling din Mexic

Conform unor informații ”venite” tocmai din Mexic, a avut loc un incident cu fostul superstar WWE, Alberto Del Rio, la show-ul KAOZ pe 7 mai în Monterrey.

Se pare că lui Alberto i s-a spus să ajungă în arenă până la ora 15:00, dar a ajuns cu două ore mai târziu. Promotorul Alonso Botello le-ar fi spus paznicilor să nu-i permită lui Del Rio să intre în vestiar pentru că nu a ajuns la timp.

Fratele lui Alberto, El Hijo de Dos Caras, ar fi spus că promotorul a făcut asta doar pentru că erau camere de supraveghiere în jur și îi place tam-tamul, arătând o lipsă de respect. El Hijo a mai susținut că lui Del Rio nu i s-a spus să ajungă până la ora 15:00.

Mai jos aveți un video în care se vede că promotorul i-a spus lui Dos Caras că trebuiau să ajungă până la ora specificată. Putem observa, de asemenea, că Alberto Del Rio încearcă forțat să ajungă spre zona culiselor. Într-un final, el a lucrat la acest show.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages