WWE

Încă nu s-a hotărât când își va apăra Roman Reigns titlul Undisputed WWE Universal

Au trecut două luni de când Roman Reigns l-a învins pe Brock Lesnar, unificând titlul WWE cu cel Universal, dar ”Tribal Cheif” încă nu și-a apărat centura.

Inițial, oficialii aveau în plan următoarele 3 meciuri în care Reigns să își apere titlul Undisputed WWE Universal. Așa cum am relatat, apariția sa la Pay-Per-View-ul Money in the Bank este ”incertă” după ce WWE a mutat evenimentul de pe Allegiant Stadium din Las Vegas la MGM Grand Garden Arena, iar Roman a fost retras din promovarea acestuia.

Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că WWE încă nu s-a hotărât cu privire la momentul în care Roman Reigns își va apăra efectiv centura. Oficialii se gândesc dacă îl vor folosi pe Reigns la MITB așa cum era planificat inițial, sau dacă vor aștepta până la SummerSlam, care are loc la sfârșitul lunii iulie.

WWE are în plan ca Riddle să facă echipă cu Shinsuke Nakamura împotriva The Usos într-un meci pentru titlurile Undisputed Tag Team la Money in the Bank, după ce Riddle și Shinsuke au obținut o șansă la centuri în timpul RAW-ului din această săptămână, câștigând prin DQ un meci asupra campionilor. Dacă oficialii vor ca Roman să lupte la MITB și să îl păstreze pe Riddle în meciul pe echipe, atunci ”Tribal Cheif” va avea nevoie de un nou adversar. Nakamura este o opțiune, deoarece The Bloodline l-a atacat în urmă cu câteva luni la SmackDown.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !