AlumniWWEWWE PPV

Încă două foste dive WWE se întorc la PPV-ul Royal Rumble 2022

WWE aduce mai multe foste superstaruri ale companiei la Pay-Per-View-ul Royal Rumble din acest an. PWInsider raportează că Melina și Cameron vor face revenirea surpriză în meciul Royal Rumble feminin. Asta înseamnă că mai sunt doar 9 locuri rămase în respectivul meci.

Se pare că oficialii nu doresc să aibă prea multe dive din NXT în meciul Rumble de anul acesta, așa că ar putea aduce mai multe foste talente.

De fapt, Melina, trebuia să participe la Rumble acum câțiva ani, dar a fost nevoită să se retragă datorită unei accidentări. Cameron, a lucrat pentru AEW anul trecut și de atunci și-a exprimat interesul să revină în WWE.

Până acum pentru meciul 30-Women Royal Rumble au fost anunțate următoarele participante: Nikki A.S.H., Rhea Ripley, Tamina, Dana Brooke, Zelina Vega, Carmella, Aliyah, Natalya, Naomi, Shotzi Blackheart, Shayna Baszler, Charlotte Flair, Mickie James, Nikki Bella, Brie Bella, Lita, Michelle McCool, Kelly Kelly, Summer Rae.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !