Sustineti InRing.Ro
AlumniIMPACT WrestlingWWE

Impact Wrestling vrea să semneze cu Bray Wyatt

În timp ce All Elite Wrestling semnează cu multe foste nume de top din WWE, este posibil ca Bray Wyatt să nu fie unul dintre ele. Într-un episod recent al podcast-ului Sunday Night Main Event, Jason Agnew l-a întrebat pe Dave Meltzer despre situația lui Bray Wyatt. Agneu a menționat că în privința lui Wyatt lucrurile sunt puțin mai complicate. Planurile creative pentru el vor fi interesante, deoarece numele și gimmick-ul Bray Wyatt este deținut de WWE.

Iată ce a spus Meltzer despre acest subiect: „Am auzit lucruri diferite. Știu că Impact Wrestling face presiuni asupra lui, din ceea ce înțeleg, cu siguranță există persoane influente care își doresc să colaboreze cu Bray Wyatt. Se va duce undeva fără doar și poate.”

Bryan Alvarez a relatat recent pentru Wrestling Observer Live că „deal-ul” dintre Wyatt și AEW nu este „bătut în cuie”. Poate ajunge acolo, dar șansele să se întâmple asta sunt mai mici decât în cazul lui Bryan Danielson.

„Ceea ce pot spune cu siguranță este că nu avem o garanție asupra veniri lui Bray Wyatt în AEW. Poate că se va întâmpla, poate că nu. Pentru mine, acest lucru nu se compară cu CM Punk, unde știam sigur că Punk merge în AEW și sunt 99,9999% convins că Bryan Danielson îl va urma. Nu aș putea spune asta despre Wyatt. Nu spun că nu se va întâmpla, poate că se va întâmpla, dar șansele sunt mult mai mici de 99,9999% în acest moment.”

Alvarez a menționat că instinctul său îi spune că Bray nu va merge în AEW. Dacă așa stau lucrurile, atunci Impact Wrestling devine o opțiune mai solidă.

Nu vom ști unde va ajunge Wyatt până nu îi expiră clauza non-compete (90 de zile) impusă de WWE, la sfârșitul lunii octombrie. Vă reamintim că, Bray Wyatt a fost concediat din WWE pe 31 iulie. Motivul invocat de companie este datorat reducerilor bugetare. Wyatt primise acordul medicilor să intre în ring și era programat să revină la începutul acestei luni în cadrul RAW-ului din Orlando.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages