Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE SmackDown

Hulk Hogan spune că Jinder Mahal poate fi ”noul Hulk Hogan” dacă WWE îi oferă un push potrivit

Se pare că Hulk Hogan are un nou superstar favorit și spune că respectivul poate fi un wrestler de top dacă WWE îi oferă push-ul potrivit. Hogan a postat o fotografie cu el și Jinder Mahal pe conturile de socializare, făcând următoarea afirmație:

”Respectul vechii școli față de noua școală. Jinder Mahal este un om rău, cu push-ul potrivit ar putea fi noua versiune a lui Hulk Hogan, are totul frate!!!!!”

Tânărul în vârstă dde 35 de ani din Calgary, Alberta, Canada este fost campion United States și fost campion 24/7. De asemenea, el a deținut și titlul WWE, dar acest lucru s-a întâmplat într-o perioadă în care oficialii acordau mare importanță pentru India.

În acest moment, Jinder Mahal este la nivel de undercard. În ultimele săptămâni, a pierdut mai multe meciuri la WWE TV în fața unor nume precum Shinsuke Nakamura și Drew McIntyre.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages