Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Heath Slater a revenit la RAW

Săptămâna aceasta la RAW, Dolph Ziggler a ținut un promo în care a spus că stipulația meciului său de la Horror Show at Extreme Rules este secretă iar Drew McIntyre nu va ști în ce tip de meci se va lupta până la Pay-Per-View.

Ziggler a susținut că McIntyre a lăsat în urmă mulți oameni iar apoi și-a făcut apariția Heath Slater, care s-a enumerat printre wrestlerii concediați în Aprilie.

Slater a susținut că s-a interesat de Drew atunci când a plecat din WWE în urmă cu câtiva ani, dar McIntyre nu l-a sunat niciodată pe Slater de când a fost concediat în aprilie. Heath Slater i-a dat o palmă lui McIntyre și acest lucru a dus la un meci între cei doi. Slater s-a luptat într-o ținută de stradă și a pierdut în fața lui Drew McIntyre în mai puțin de 30 de secunde în urma unui Claymore.

Dolph l-a atacat pe Slater după meci, dar Drew a intervenit pentru a-și salva vechiul prieten. Cei doi s-au îmbrățișat iar Slater era vizibil emoționat, deoarece aceasta este probabil ultima lui apariție în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages