WWEWWE SmackDown

Happy Corbin a debutat la SmackDown-ul din această săptămână

Schimbarea gimmick-ului lui Baron Corbin în Happy Corbin a început. Oficialii au depus drepturile pentru noul nume al superstarului lor în urmă cu câteva luni, așa că acest lucru era de așteptat.

Corbin, a venit la SmackDown-ul din această săptămână într-un Bentley, îmbrăcat în haine de firmă, fără barbă și podoabă capilară. Baronul i-a spus lui Kayla Barxton că vrea să fie cunoscut sub numele de Happy Corbin, deoarece acum este bogat. Săptămâna trecută, Corbin a postat mai multe videoclipuri cu el în Las Vegas.

După pauza comercială, Corbin a venit în ring având o nouă melodie de intrare și fiind anunțat de crainic drept Happy Corbin. Corbin a spus că soția lui l-a întâmpinat acasă cu o porție de carne de vită Wagu pe care a servit-o la cină.

Corbin l-a chemat pe Big E în ring, dorind să-i cumpere contractul Money in the Bank cu 25.000$. Big E a refuzat fiecare ofertă a acestuia chiar dacă suma a ajuns la 100.000$. Segmentul s-a încheiat cu Corbin care a părăsit ring-ul cu zâmbetul pe buze după ce Big E l-a amenințat că îi va lua zâmbetul de pe față.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !