Hall of FameWWE

Hall of Famer-ul WWE, Scott Hall, se zbate pentru viață după ce a suferit 3 atacuri de cord

Fostul superstar WCW/WWE Scott Hall este în stare critică după ce a suferit 3 atacuri de cord seara trecută. Inițial, Hall a fost internat în spital la începutul acestei luni pentru că și-a rupt șoldul după ce a căzut.

Hall of Famer-ul a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru refacerea șoldului săptămâna trecută, dar a suferit o complicație gravă datorită unui cheag de sânge, după spusele lui Wade Keller de la PWTorch. După ce a făcut atacurile de cord, Scott Hall a fost băgat în aparate pentru a putea supraviețui.

Hall și-a început cariera în Pro Wrestling acum 40 de ani, lucrând pentru diferite promoții, inclusiv AWA, înainte de a semna cu WWE în 1992, unde i-a fost atribuit personajul Razor Ramon. În timpul run-ului, a câștigat de 4 ori titlul Intercontinental. În 1996, Scott a mers la WCW alături de Kevin Nash, unde împreună cu Hulk Hogan au format nWo. Pe parcursul run-ului său în WCW, acesta a deținut titlul TV, a fost campion Tag Team și campion United States.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !