Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Hall of Famer-ul WWE, Scott Hall a decedat

Cu tristețe suntem nevoiți să anunțăm că Hall of Famer-ul WWE, Scott Hall, a decedat în cursul zilei de ieri după ce a fost scos din aparatele care îl mai țineau în viață. Se pare că, Kevin Nash a spus că medicii au așteptat ca familia lui Hall să ajungă la spital înainte de a-l deconecta pe acesta din aparate. Vă reamintim că Scott a suferit 3 atacuri de cord în urma complicațiilor intervenției chirurgicale la șold. Vestea decesului său a fost confirmată la începutul RAW-ului de seara trecută.

Hall este unul dintre cele mai recunoscute nume din istoria Wrestling-ului Profesional. A luptat peste tot în lume și prima sa apariție națională a fost în AWA, unde existau planuri ca el să primească push semnificativ, iar Verne Gagner dorea ca el să fie înlocuitorul lui Hulk Hogan, dar asta s-a întâmplat în zilele în care business-ul companiei începea să ”o ia la vale”. De asemenea, Scott era tânăr și nepregătit să primească push major la momentul respectiv.

Scott Hall a fost și în WCW sub numele de The Diamond Studd, dar era folosit doar pentru mid-card. A venit apoi în WWE unde a primit gimmick-ul Razor Ramon, un personaj inspirat din filmul ”Scarface”. El a devenit un superstar de top în WWE și mulți fani care l-au urmărit în acea vreme, l-au asociat cu ”Ladder Match” de la WrestleMania X, primul de acest gen într-un Pay-Per-View important.

Cariera lui a evoluat în WCW odată cu începerea angle-ului NWO, însă s-a întâmplat atunci când avea probleme cu abuzul de substanțe, dar cu toate astea, a avut un run legendar fiind un wrestler important la acel timp. S-a întors la WWE în 2002, după ce WCW a fost cumpărat, dar problemele personale ale lui Hall au continuat și el a fost concediat. De asemenea, Scott Hall a lucrat full-timme și în TNA, unde a avut ultimul său meci acum 12 ani.

În altă ordine de idei, Hall părea să fie bine dispus în urmă cu câteva săptămâni la o semnare de autografe, iar oamenii care l-au cunoscut de-a lungul anilor ar spune că era un tip grozav atunci când se controla.

Transmitem profunde condoleanțe familiei și prietenilor lui Scott Hall. R.I.P!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages