Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Greșeală ”minoră” produsă la WWE Survivor Series 2021

PWInsider raportează faptul că pe parcursul Main Event-ului de la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din acest an, în backstage s-a produs o ”greșeală minoră”.

Show-ul trebuia să se termine până la 23:35 și părea că lucrurile s-au lungit, dar au putut fi terminate la timp. S-a menționat că în backstage erau oameni care se întrebau de ce s-a acordat atât de mult timp pentru intrările din meciul tradițional masculin, acestea ocupând foarte mult timp din show.

În cursul zilei de ieri, au existat rapoarte care spuneau că meciul dintre Becky Lynch și Charlotte Flair vor închide PPV-ul, iar Roman Reigns și Big E îl vor deschide.

Cu toate acestea, PWI afirmă că ordinea meciurilor a fost stabilită cu câteva săptămâni în urmă, însă membrii echipei de producție le avea listate în ordine inversă pe desfășurătorul show-ului în după-amiaza acestuia.

Producătorii PPV-ului au fost:

Chris “Abyss” Park (Nakamura/Priest)
Tyson Kidd (Lynch/Flair)
Shawn Daivari, Adam Pearce & Shane Helms (Men’s Elimination Match)
Shane Helms (The Usos/RK-Bro)
Tyson Kidd & Patt Buck (Women’s Elimination Match)
Michael Hales (Reigns/Big E)

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages