Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Goldberg vrea un rematch cu Roman Reigns

Goldberg este, cu siguranță, o legendă a Pro Wrestling-ului, clădindu-și numele în special cât timp a stat în WCW. Hall of Famer-ul WWE a recunoscut anterior că regretă că nu a apreciat Pro Wrestling-ul în trecut. De asemenea, se pare că el își dorește un rematch cu Roman Reigns.

Vă reamintim că Goldberg s-a confruntat cu Reigns pentru titlul Universal la Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber din Arabia Saudită, pe 19 februarie 2022. După un meci intens în care ambii au dat tot ce au avut mai bun, ”Tribal Cheif” a obținut victoria după ce l-a făcut pe Goldberg să leșine în urma unei ”Guillotine Choke”.

În timpul unui interviu pentru Bleacher Report, Goldberg a vorbit despre precedentul meci al său cu Roman. Mai mult, acesta a precizat că își dorește o revanșă împotriva actualului campion Undisputed WWE Universal.

„Nu mă oftică, nici pe departe, mă oftică, 100%. Roman și cu mine am tot avut un feud constant. Nu a decurs niciodată așa cum trebuia, însă dacă aș spune că oricine mă bate nu merită să fie bătut zdravăn după aceea, aș minți.”

Așa cum am mai precizat, Goldberg avea Covid-19 atunci când a fost sunat în legătură cu meciul contra lui Roman Reigns. Rămâne de văzut dacă Goldberg se va mai înfrunta sau nu cu Reigns în viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages