Hall of FameWWE

Goldberg, vorbește despre accidentarea sa înainte de meciul împotriva lui Bobby Lashley la WWE Crown Jewel 2021

Hall of Famer-ul WWE, Goldberg, a oferit noi informații despre accidentarea sa la genunchi survenită în timpul meciului cu Bobby Lashley la Pay-Per-View-ul SummerSlam, acum 2 luni.

Lashley, care era campion WWE la SummerSlam, l-a învins pe Goldberg, deoarece arbitrul a oprit meciul pentru că legenda a suferit o accidentare gravă la genunchi. Atacul asupra lui Goldberg, a continuat chiar și după meci, fiul Hall of Famer-ului, Gage, fiind forțat să intervină în ajutorul tatălui său.

În timpul podcast-ului CarCast, Goldberg, a declarat că nu s-a refăcut complet după accidentarea la genunchi, dar ar trebui să fie totuși destul de bine pentru a-l învinge pe Bobby.

„Genunchiul meu se recuperează destul de bine. Sper că așa va fi în continuare, nu mă voi vindeca complet până la Crown Jewel, dar va fi de ajuns pentru a-l bate pe Bobby Lashley. Sunt destul de încrezător.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !