Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE RAW

Goldberg, va fi prezent la RAW-ul de săptămâna viitoare

WWE a confirmat că Goldberg, va fi prezent la RAW-ul de săptămâna viitoare care se va desfășura în Bridgestone Arena din Nashville, TN. Aceasta va fi prima apariție fizică a lui Goldberg la WWE TV după Pay-Per-View-ul SummerSlam 2021. În cadrul respectivului eveniment, campionul WWE de atunci, Bobby Lashley, l-a învins pe Hall of Famer după ce arbitrul a oprit meciul. La scurt timp după acel meci, Lashley, a rămas fără centură pentru că Big E a făcut cash-in.

La finalul meciului de la SummerSlam, Goldberg, nu a putut să se ridice în picioare după ce i-a fost atacat genunchiul. După meci, Bobby, a continuat să-l atace pe Goldberg, înainte ca fiul legendei, Gage, în vârstă de 15 ani, să încerce să-l oprească pe fostul campion WWE, însă Lashley l-a prins pe acesta într-o manevră de submission.

În această săptămână la RAW, Goldberg, a făcut un promo pre-înregistrat în care i-a promis lui Lashley că, dacă are noroc, îl va ucide pentru ceea ce s-a întâmplat cu băiatul său.

Este de așteptat ca un meci între Goldberg și Bobby Lashley să aibă loc la Pay-Per-View-ul WWE Crown Jewel din Arabia Saudită joi, 21 octombrie 2021.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages