Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Goldberg ura superstarurile WWE care folosesc Spear-ul

Hall of Famer-ul WWE, Goldberg este o legendă în Pro Wrestling, clădindu-și în special numele cât timp a stat în WCW. Anterior, Goldberg a recunoscut că regretă că nu a apreciat Pro Wrestling-ul în trecut. Se pare că Bill Goldberg ura faptul că atât de mulți wrestleri profesioniști folosesc una dintre manevrele lui semnătură.

Goldberg s-a făcut remarcat folosind manevra ”Spear” ca finisher, deoarece este cu siguranță una dintre cele mai devastatoare manevre din arsenalul său. Cu toate acestea, destul de multe superstaruri profesioniste din întreaga lume folosesc acum celebra manevră.

În timp ce discuta cu Dr. Beau Hightower, Goldberg a dezvăluit că ura numeroșii wrestleri profesioniști care utilizau ”Spear-ul” la început. În ciuda acestui fapt, acum a început să-i placă lucrul ăsta, pentru că reiese pur și simplu că Goldberg este maestrul atunci când vine vorba de executarea ”Suliței”.

„În jur de 15-20 de superstaruri WWE folosesc Spear-ul și obișnuiam să le urăsc, dar acum îmi plac. Îmi place pentru că le văd cum îl execută apoi vine maestrul și face asta. Este o diferență uriașă. Dacă îmi place de tine, te voi lăsa să folosești manevra asta. Dacă nu-mi place de tine, te voi executa cu Spear-ul și vei ajunge la spital. Deci asta a fost atracția gimmick-ului meu. Trebuie să stai și să mă urmărești pentru că habar nu ai ce e întâmplă. Știi doar că se va întâmpla repede, dar trebuie să te concentrezi și să fi atent la ceea ce se întâmplă dacă îți dorești să faci maneva asta.”

Rămâne de văzut dacă Goldberg va mai folosi Spear-ul în WWE după ce a pierdut meciul pentru titlul Universal împotriva lui Roman Reigns la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din Arabia Saudită pe 19 februarie 2022.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages