Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Goldberg spune că mai sunt meciuri interesante pentru a reveni în WWE

Goldberg mai trebuie să lucreze în câteva meciuri, dar WWE nu se grăbește să îl folosească. Oficialii încă consideră că pot face câteva meciuri bune pentru Goldberg cu actualul roster.

În timpul unei apariții la WWE The Bump, Goldberg a spus că este de părere că mai sunt meciuri interesante în care trebuie să lucreze. Prestația pe care a avut-o acum câtiva ani în urmă ar putea face meciurile respective captivante, Goldberg confirmând că mai este capabil de multe.

„Hey să o spunem cinstit, un alt meci care îl implică pe Goldberg se potrivește cu oricine. Întrebarea este: Ar putea acest stadiu a lui Goldberg să fie pe placul cuiva pentru a face meciul interesant? Cred că răspunsul este absolut, da.”

Nu l-am mai văzut pe Goldberg în ring de la Royal Rumble 2021. S-a crezut că Goldberg va fi implicat într-un meci la WrestleMania 37, dar se pare că WWE dorește ca cel de-al doilea meci din acest an al Hall of Famer-ului să fie cu altă ocazie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages