Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Goldberg se află încă sub contract cu WWE și așteaptă să fie sunat

Se pare că Goldberg se află încă sub contract cu WWE. În timpul unui interviu pentru The New York Post, Hall of Famer-ul a declarat acest lucru, menționând că este ”într-o formă al naibii de bună”.

„Încă aștept ca telefonul să-mi sune într-una din zile. Presupun că din lumea Pro Wrestling-ului nu te retragi niciodată până când vei muri, așa că cine știe.”

Goldberg a precizat că s-a accidentat la umăr înainte de meciul cu Roman Reigns la Elimination Chamber, în debutul acestui an. Într-un alt interviu, acesta a dezvăluit că avea Covid-19 atunci când a fost sunat în legătură cu respectivul meci.

El a mai spus că nu s-a operat pentru a-și remedia problemele, deoarece nu știe niciodată când WWE îl va solicita. Goldberg a recunoscut că umărul său a fost ”absolut distrus în ultimii 4 sau 5 ani” și că a reușit să ”ascundă acest lucru de toată lumea”. În loc să fie supus intervenției chirurgicale, Goldberg a făcut exerciții pentru menținerea umărului.

„Am muncit din greu zi de zi pentru a ajunge la un punct în care să mă simt aproape normal din nou. Aveam nevoie de această pauză. Aveam nevoie de concentrarea mintală pentru a înțelege că operația nu era o opțiune în acel moment și că trebuia să mă pun pe treabă”.

Goldberg a lucrat o singură dată anul acesta, și anume în meciul cu Reigns de la Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber. Anul trecut, a lucrat în 3 meciuri: A fost învins de Drew McIntyre la Royal Rumble și de Bobby Lashley la SummerSlam, apoi l-a învins pe Lashley în cadrul PPV-ului Crown Jewel.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages