Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPVWWE RAW

Goldberg revine la RAW-ul de săptămâna viitoare pentru a avea un meci important la WWE SummerSlam 2021

Pe măsură ce WWE revine la turneele live, oficialii se vor baza pe importante pentru a-i întâmpina pe fani în speranța de a crește rating-ul. S-a raportat că Becky Lynch va fi în backstage la Pay-Per-View-ul Money in the Bank din acest an, iar John Cena este așteptat să revină în curând.

Pentru Monday Night RAW, planul este ca Goldberg să revină la episodul de săptămâna viitoare. Fightful raportează că va exista un angle pentru a pregăti un meci între Goldberg vs. Bobby Lashley la SummerSlam. Probabil că miza va fi titlul WWE, ceea ce înseamnă că Lashley își va păstra centura în urma meciului de la MITB împotriva lui Kofi Kingston.

Goldberg a lucrat la Royal Rumble în ianuarie, așa că la SummerSlam va avea ultimul său meci din acest an. Însă, întotdeauna este posibil ca un nou acord să fie semnat pentru a-l determina să lupte la mai multe show-uri.

Întoarcerea lui Goldberg indică clar că nu îl vom avea pe Brock Lesnar la SummerSlam, chiar dacă Lashley insistă de foarte mult timp să aibă un meci cu „The Beast”. După cum s-a relatat anterior, Lesnar nu a semnat încă un nou contract, dar se va întoarce la un moment dat în WWE, însă trebuie să fie de acord cu planurile creative și să accepte oferta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages