Hall of FameWWE

Goldberg își dorește foarte tare un meci împotriva lui John Cena după WWE SummerSlam 2021

John Cena este de 16 ori campion mondial și a reprezentat WWE pe tot parcursul PG-Era. Cena a devenit part-timer în companie și a apărut sporadic datorită programului încărcat pe care îl are la Hollywood. Lucrurile s-ar putea schimba după Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an, dar el este încă promovat pentru Super Show-ul SmackDown la Madison Square Garden.

John Cena s-a confruntat cu cei mai buni dintre wrestlerii pe care WWE îi deține, dar există încă destul de multe superstaruri în companie pe care nu le-a înfruntat în ring. În timp ce discuta cu DAZN, Goldberg a dezvăluit că dorește cu ardoare să aibă un meci împotriva lui Cena, după evenimentul SummerSlam din această sâmbătă.

„Întotdeauna mi-am dorit un meci cu John Cena. Nu am lucrat niciodată în ring cu el. Suntem două personaje complet diferite. Hey, nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Niciodată să nu spui niciodată.”

Deși Cena a reușit să-și asigure viitorul loc în Hall of Fame, fiind un superstar de top în WWE, el nu s-a confruntat încă cu toată lumea. Goldberg își dorește foarte tare un meci cu Cena înainte ca acesta să revină la Hollywood. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Înainte de a se putea gândi la John Cena, Goldberg are meci cu Bobby Lashley pentru titlul WWE la Pay-Per-View-ul SummerSlam. Rămâne de văzut cine va câștiga acest meci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !