Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Goldberg, dezvăluie câte meciuri mai are în actualul său contract cu WWE

Goldberg, urmează să-l înfrunte pe Bobby Lashley pentru titlul WWE la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an, care are loc sâmbătă.

Hall of Famer-ul WWE a confirmat în 2020 că actualul său contract cu, compania îl solicită să lupte de două ori pe an și expiră în 2022. El a fost văzut ultima dată în ring atunci când s-a confruntat cu, campionul WWE Drew McIntyre la acea vreme, în cadrul evenimentului Royal Rumble din luna ianuarie. Goldberg a pierdut meciul rapid. Acum, acest meci cu Lashley va fi ultimul pentru el pe anul ăsta.

În timp ce era prezent la WWE The Bump, Goldberg a spus că mai are încă două meciuri în contract. De asemenea, el a fost întrebat dacă este în Team Reigns sau Team Cena. Goldberg a spus glumind că nu face parte din niciuna dintre echipe și îi vede pe cei doi drept victime pentru el înainte de a pleca.

„Sunt un mare fan al celor doi pentru ceea ce au făcut individual. Căci ceea ce Roman Reigns a reușit să facă în ultimii câțiva ani este de necrezut. Cred că este fantastic, iar Paul Heyman are un mare merit în asta. Mi-ar place să lucrez cu Roman Reigns și cred că poate cu atât mai mult aș vrea să pun mâna pe Cena, dar asta se află la stadiul de dorință. Vom vedea. Trebuie să am grijă de Bobby Lashley mai întâi și apoi, mai am un meci sau două în contractul meu, deci vedem ce se întâmplă.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages