Hall of FameWWE

Goldberg critică Title Run-ul lui Bobby Lashley

Goldberg este de părere că Bobby Lashley nu a reprezentat cum trebuie titlul WWE de când l-a câștigat la începutul acestui an.

Lashley a câștigat titlul WWE după ce l-a învins pe The Miz într-un episod al RAW-ului în martie anul acesta și îl deține de peste 160 de zile. Acesta este primul său run în postura de campion WWE și a fost extrem de dominant de când a câștigat centura.

Într-un interviu acordat pentru WWE India, Goldberg a vorbit despre Title Run-ul lui Bobby. El l-a criticat pe Lashley, numindu-l „foarte insensibil” și a afirmat că merită orice i se va întâmpla la Pay-Per-View-ul SummerSlam pe 21 august 2021.

„Există o modalitate prin care ar trebui să reprezinți titlul de top și nu cred că Bobby Lashley a făcut-o corect. Este foarte insensibil. În meciul nostru de la SummerSlam, numele meu nu ar trebui să fie Goldberg, ar trebui să fie Karma. Lui Lashley merită să i se întâmple multe lucruri și sper să fiu eu tipul care i le va oferi.”

Goldberg a mai dezvăluit că nu își alege adversarii cu, care să se confunte în WWE. Totuși, Hall of Famer-ul a spus că, dacă ar fi ales un oponent pe care să-l înfrunte atunci când a revenit, acela ar fi fost Bobby Lashley.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !