Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPV

Goldberg avea Covid-19 când WWE i-a oferit meciul cu Roman Reigns la Elimination Chamber 2022

WWE l-a adus înapoi în ring pe Goldberg pentru un meci împotriva campionului Universal Roman Reigns la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din Arabia Saudită, unde Hall of Famer-ul a pierdut atunci când Reigns l-a executat cu ”Guillotine Choke”.

La începutul acestei luni, Goldberg a revenit la WWE TV pentru a începe build-upul respectivului meci. În timpul celui mai recent episod al podcast-ului său ”CarCast”, Bill Goldberg a oferit detalii despre parcursul ajungerii la acest meci, inclusiv antrenament, călătorie și a menționat că a fost infestat cu Covid-19.

Legenda WWE avea temutul virus când oficialii l-au contactat în legătură cu meciul. El a început prin a spune că a fost luat prin surprindere, iar oamenii trebuie să înțeleagă că a avut un timp extrem de limitat pentru a se pregăti de înfruntarea cu ”Tribal Cheif”.

„Știți…este vorba despre Covid. Nu mă mai antrenasem de 3 luni, și aveam Covid când oficialii m-au sunat în legătură cu build-upul meciului împotriva lui Reigns. Practic, am avut timp să merg la sală două săptămâni ca să mă pregătesc pentru asta. Deci, ceea ce nu înțeleg oamenii este că te antrenezi mai greu ca un tânăr de 20 de ani. Este și mai dificil să lucrezi cu un bărbat de 30 de ani, unul de 40 de ani și este aproape imposibil cu unul de 55 de ani. Eu sunt unul dintre cei 0,003% oameni de pe planetă care pot reuși așa ceva.”

Goldberg a mai spus că trebuie să ai o mentalitate dură pentru a te menține pozitiv. Acesta a venit în ring și a lucrat cât poate de bine, cu speranța că fanii pot aprecia efortul depus.

Hall of Famer-ul și-a încheiat contractul cu WWE, deoarece meciul contra lui Roman Reigns a fost ultimul din acordul său. Astfel, Bill este Free Agent. În acest moment, nu se știe dacă cele două părți (Goldberg și WWE) sunt interesate să re-semneze un contract.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages