Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWEWWE PPV

Goldberg, are un contract special pentru evenimentele WWE din Arabia Saudită

Card-ul Pay-Per-View-ului Crown Jewel din acest an în Arabia Saudită, se conturează ușor, ușor și un meci care urmează să fie confirmat îl include pe Goldberg.

Hall of Famer-ul WWE urmează să-l înfrunte pe Bobby Lashley la evenimentul respectiv după ce primul lor meci a avut loc la SummerSlam în luna august. Storyline-ul este că Goldberg încearcă să se răzbune pe Lashley pentru ce i-a făcut fiului său Gage.

În timpul celui mai recent episod al Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer, a vorbit despre acest meci, menționând că Goldberg are o clauză specifică în contractul său cu WWE pentru show-urile din Arabia Saudită, care îi aduc foarte mulți bani.

„Evident, un meci între Bill Goldberg și Bobby Lashley va avea loc în Arabia Saudită și nu va fi transmis la TV, deoarece Goldberg are o clauză specifică pentru evenimentele Arabilor, care sunt foarte profitabile. Dacă acest meci s-ar transmite la televizor, Goldberg, ar fi nemulțumit. Mai exact, el ar pierde milioane de dolari. Bill, este mai special față de celălalte superstaruri care sunt plătite la fel de bine în acest show. Totul depinde de fiecare.”

WWE a câștigat sume importante de bani de pe urma show-urilor din Arabia Saudită, iar autoritatea sportivă generală saudită poate solicita din când în când, inclusiv anumiți luptători pe care îi doresc la eveniment, precum The Undertaker, Shawn Michaels și Triple H.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages