Sustineti InRing.Ro
WWE

Gest incredibil făcut de John Cena

Fanii WWE știu foarte bine că John Cena este un idol pentru copii și nu numai. Se pare că liderul Cenation a arătat încă odată respectul pe care îl are față de admiratorii săi, mai ales când aceștia au mare nevoie de el.

Cena a mers în Olanda pentru a-l întânli pe Misha Rohozhyn, un băiat cu sindromul Down care a părăsit Ucraina alături de mama sa din cauza războiului dintre Rusia și această țară.

Mama i-a spus băiatului său că într-o zi își va întânli idolul, cu scopul de-al încuraja să continue drumul anevoios, dar Misha știa că este imposibil să îl întânlească pe Cena. De asemenea, apartamentul în care locuia tânărul avea pereții plini de postere cu fostul campion WWE, însă din păcate a fost distrs de bombardamente.

Superstarul de top a companiei lui Vince McMahon, a aflat despre această poveste și s-a dus în Olanda pentru a-și vedea susținătorul, a-i înmâna titlul WWE și a petrece ceva timp cu el. Mama a precizat că a fost pentru prima dată când Misha a zâmbit de când au fost nevoiți să plece din Ucraina.

În plus, WWE a anunțat că John Cena va reveni în ring peste 3 săptămâni în cadrul show-ului Monday Night RAW pentru a sărbători 20 de ani de la debutul acestuia în Main Roster.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages