Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Gable Steveson spune că își va începe cariera în WWE foarte curând

Olimpicul medaliat cu aur, Gable Steveson a câștigat recent al doilea titlu NCAA Heavyweight consecutiv. După ce s-a retras din Wrestling-ul Amator, așteaptă cu nerăbdare să înceapă noul capitol din viața sa în WWE, deoarece a semnat cu respectiva companie. Cu toate acestea, marea întrebare rămâne ”Când va debuta Gable?”.

Steveson a acordat recent un interviu pentru MMA Hour, pe parcursul căruia a vorbit despre debutul lui în WWE. Se pare că Gable primește sfaturi de la veterani ai companiei, precum Paul Heyman. Discută orice cu Heyman și are, de asemenea, o relație bună cu Triple H, care îl apreciază foarte mult.

”Vorbesc tot timpul cu Paul Heyman. Am o stânsă legătură cu toată lumea. Triple H m-a ajutat și îi sunt tare drag. Cred că Hunter mă apreciază foarte mult, iar el și cu mine avem o relație bună. Este un tip grozav. Nick Khan, un alt director al WWE, foarte de treabă. Mi-a spus că mă pot baza pe el. Toți îmi arată multă apreciere și cred că este foarte, foarte cool.”

Gabe Steveson a menționat și o dată estimativă a debutului său în ring, care se presupune că va fi chiar la WrestleMania 38. Cu toate acestea, data exactă a apariției sale este momentan necunoscută.

”Cariera mea în WWE va începe la WrestleMania 38 sau după aceea. Nu știu data exactă, dar undeva la mijlocul lunii aprilie. Așa că oficialii mă lasă să termin școala, să-mi închei treaba, iar după voi veni la Monday Night RAW. Plănuiesc să debutez în ring la WWE TV foarte, foarte curând. Probabil în cadrul show-ului de după Mania.”

Se pare că, cariera lui Gable Steveson va începe direct în Main Roster la RAW, ceea ce a susținut și el. Steveson nu crede că îl va urma pe fratele său Bobby în brand-ul NXT când va debuta.

”Nu cred că voi ajunge în brand-ul NXT. NXT este un show grozav. Fratele meu se află acolo, așa că îmi place să-l urmăresc și să știu ce se întâmplă, iar el își face treaba cu brio. Cred că planul pentru mine a rămas să merg direct în Monday Night RAW și să încep tot parcursul meu la TV de acolo.”

Pentru a-l avea pe Steveson, oficialii au înfințat un centru de antrenament la distanță în apropierea campusului Universității din Minnesota la care studiază, unde poate lucra cu antrenorii WWE în afara orelor de curs. Olimpicul medaliat cu aur are, de asemenea, acces și la Performance Center din Orlando. Rămâne de văzut când va apărea Gable în brand-ul roșu al companiei lui Vince McMahon.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages