Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Gable Steveson, este pe cale să lucreze full-time pentru WWE

Performanța uluitoare a lui Gable Steveson la Jocurile Olimpice de la Tokyo l-a ajutat să devină un nume foarte cunoscut în lumea sportului. WWE a făcut eforturi intense pentru a-l determina pe Steveson să semneze un contract, deoarece Vince McMahon s-a întânlit personal cu el pentru a-l semna. Se pare că Steveson este aproape de a lucra full-time în WWE.

Compania lui Vince McMahon a reușit în sfârșit să-l semneze pe Gable Steveson anul trecut și să spulbere orice speculație în ceea ce privește viitorul tânărului de 21 de ani. De asemenea, s-a raportat faptul că Steveson a semnat un contract unic cu WWE, care este de natură exclusivă.

În timpul unui interviu pentru KSTP Sports, Gable Steveson a discutat despre cariera sa colegială, dezvăluind că aproape și-a încheiat obligațiile și va lucra pe deplin pentru WWE.

Oficialii WWE, i-au pus la dispoziție lui Steveson o locație de formare la distanță. Chiar și Kurt Angle a spus că i-ar plăcea să fie managerul lui Gable Steveson. Rămâne de văzut dacă Steveson va reuși sau nu să atingă target-urile propuse în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages