Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Gable Steveson a oferit un posibil *SPOILER* pentru WrestleMania 38

Performanța extraordinară a lui Gable Steveson la Jocurile Olimpice de la Tokyo anul trecut l-a ajutat să devină o persoană importantă în lumea sportului. WWE a făcut eforturi intense pentru a-l determina pe Steveson să semneze un contract. Chiar Vince McMahon s-a întânlit personal cu Gable pentru a semna acordul.

WWE a reușit în cele din urmă să-l semneze pe Gable Steveson anul trecut și să înlăture orice speculație în ceea ce privește viitorul tânărului de 21 de ani. De asemenea, s-a raportat faptul că Steveson a semnat un contract unic cu compania lui Vince, care este de natură exclusivă.

Vă reamintim că Gable Steveson și-a apărat cu succes titlul NCAA Heavyweight sâmbăta trecută fiind pentru a doua oară campion, apoi s-a retras definitiv din Wrestling-ul amator.

După retragerea sa, Steveson a spus pe Twitter că este recunoscător pentru timpul petrecut în Wrestling-ul Amator. Cu toate acestea, se pare că și-a stricat debutul în WWE, deoarece a menționat într-un alt tweet că va fi prezent la WrestleMania 38. În cele din urmă, Gable a șters rapid tweet-ul respectiv.

Rămâne de văzut dacă Gable Steveson va ajunge sau nu să debuteze la Mania 38. Viitorul ar putea fi promițător pentru Steveson, deoarece are toate calitățile necesare pentru o carieră în WWE.

”De asemenea, voi fi la #WrestleMania…E timpul!!”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages