AAAAEW

FTR rămân campioni Tag-Team în AAA

Seara trecută la AAA Triplemania Regia, FTR a reușit o nouă victorie împotriva campionilor AEW World Tag Team, Lucha Brothers, astfel că reign-ul lui Dax Harwood și Cash Wheeler ca și campioni AAA Tag Team continuă.

Deși inițial meciul ar fi trebuit să fie unul clasic, înainte de începerea acestuia a fost anunțat faptul că FTR și Lucha Bros se vor înfrunta într-un Ladder Match, înfruntare care a durat 10 minute și a cărei câștigători au fost deciși după intervenția lui Vickie Guerrero.

Meciul de aseară a consemnat cel de-al al doilea title defense pentru FTR, după ce anterior Dax și Cash și-au mai apărat titlurile împotriva lui Aero Star și Samuray Del Sol.

De asemenea, înfruntarea de la Triplemania Regia, a însemnat și al treilea meci dintre FTR și Lucha Bros, după ce pe 16 octombrie la Dynamite, Dax și Cash au reușit să câștige titlurile AAA împotriva lui Penta și Fenix, iar ulterior au pierdut meciul de la Full Gear pentru titlurile tag team din AEW.

Cele două echipe au fost programate anterior și pentru Rampage-ul de vinerea trecută, unde ar fi trebuit să lucreze într-un Two Out Of Three Falls Match, însă planurile s-au schimbat din cauza unor probleme cu viza pe care le-a întâmpinat Fenix, FTR lucrând la episodul trecut de AEW Rampage cu Penta și PAC.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !