AlumniWWE

FOX s-a oferit să ajute WWE pentru a semna cu CM Punk

Este deja cunoscut faptul că unii oficiali de la FOX nu s-au bucurat că WWE nu i-a făcut o ofertă majoră lui CM Punk pentru ca el să revină în companie. În schimb, Punk a semnat cu AEW, promoția „concurentă”.

Punk, a avut o relație bună cu directorii FOX, care a început pe vremea când acesta era analist la show-ul WWE Backstage difuzat pe FS1. S-a raportat faptul că, cei de la FOX au fost „foarte supărați” pentru faptul că nu i s-a făcut o ofertă importantă lui Punk, împiedicându-l să meargă în AEW, motiv pentru care WWE l-a adus înapoi pe Brock Lesnar.

CM Punk, a confirmat într-un interviu acordat ESPN săptămâna trecută că WWE l-a contactat prin intermediari și el ascultat ce au avut aceștia de zis, dar nu s-a ajuns la un acord.

Dave Meltzer, relatează în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că oficialii WWE au spus de multe ori că nu prezintă interes pentru Punk. S-a menționat că, odată ce alegerea lui Punk devenise clară (aceea de a merge în AEW), FOX dorea ca, compania lui Vince McMahon să-i facă o ofertă de nerefuzat, însă răspunsul oficialilor a fost: „Suma pe care o dorește CM Punk, este prea mare”.

FOX și-a dorit atât de mult ca Punk să semneze cu WWE pentru a nu ajunge în AEW, încât și-a dorit „să ajute” compania. Cu toate acestea, oficialii WWE au spus la vremea respectivă că există și alte motive pentru care nu-și doresc să mai colaboreze cu el, „probleme de atitudine și altele”.

Punk, a declarat în interviul pentru ESPN că, cei din WWE i-au spus să nu încerce să facă „vreun joc” iar el susține că aceștia au făcut exact asta. Punk, a menționat că știa exact cu cine discută și a simțit că WWE i-a demonstrat încă odată părerea pe care el o are despre această companie.

CM Punk, a discutat cu președintele AEW, Tony Khan, despre suma din contract și ideile creative pentru revenirea lui până în luna februarie sau matie a acestui an.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !